Μήνυμα Υπεύθυνου Συντονισμού – Σωματείου

Νέα και ανακοινώσεις. Παρατίθενται ενδιαφέροντα κείμενα των συνεργατών
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Mihos D
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 05, 2022 7:10 pm

Μήνυμα Υπεύθυνου Συντονισμού – Σωματείου

Δημοσίευση: # 21Δημοσίευση Mihos D »

Μήνυμα Υπεύθυνου Συντονισμού – Σωματείου

Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι σε όλους τους συναδέλφους του κλάδου μας Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη φάση δημιουργίας του υπό σύσταση ΝΕΟΥ συνδικαλιστικού φορέα του κλάδου μας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Διασωστών.
Βασικοί και θεμελιώδης πυλώνες της είναι η ποιοτικοί αναβάθμιση του κλάδου μας, η έγκαιρη και άμεση ενημέρωση και επικοινωνία μας.
Το Όραμα

Με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση με άμεση επικοινωνία με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς.
Όραμα του καινούργιου αυτού φορέα είναι η δημιουργία ενός ενιαίου πανελληνίου φορέα αντιμετώπισης των επειγόντων συμβάντων “περιστατικών”, η άμεση άρση των ανισοτήτων που υπάρχουν στον κλάδο μας σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στήριξη των συναδέλφων σε καθημερινά προβλήματα στον χώρο εργασίας.
Στήριξη

Δυναμική στήριξη των συμβασιούχων και επικουρικών συναδέλφων με την δημιουργία ομάδας εργασίας συμβασιούχων με στόχο την έμπρακτη στήριξη τους.
Επιπρόσθετα νοιαζόμαστε για την Νομική κάλυψη μας η οποία θα γίνει άμεσα σε όλα τα επίπεδα με άμεση παρέμβαση και ανάδειξη των προβλημάτων μας.
Μία Δύναμη

Την συνεργασία με ανάλογους φορείς με ίδιους στόχους, προοπτικές και με σεβασμό σε όλες τις απόψεις και γνώμες.
Με αυτά τα δεδομένα,λοιπόν, ξεκινάμε την νέα μας αυτή προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης του κλάδου μας.

Αρχικά με συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, με ομάδες εργασίας ανά περιφέρεια και με υπεύθυνους ανά αντικείμενο στον κλάδο μας όπου περιμένουμε και την δικιά σας συμμετοχή για να πλαισιωθούν αρτιότερα.
Η Ενημέρωση

Στην ΝΕΑ ιστοσελίδα μας στο internet https://emtky.gr/ μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ δηλώνοντας την στήριξη σας και την συμμετοχή σας.
Θα έχετε καθημερινή ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.
Στην πορεία η σελίδα θα ενημερώνεται με ότι πραγματικά μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει.
Με δυνατότητα να προβάλετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, που σας απασχολούν, σε κάθε περιφέρεια.
Μαζί με την ιστοσελίδα, έχει δημιουργηθεί και ανάλογο ΦΌΡΟΥΜ όπου θα συμμετάσχουν αποκλειστικά μέλη του σωματείου, με την χορήγηση κάρτας μέλους με δυνατότητα απευθείας διαλόγου με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Παράλληλα θα εξασφαλίσετε και την συμμετοχή σας στις τηλεδιάσκεψεις που θα ακολουθήσουν ανά δεκαπενθήμερο και θα αφορούν θέματα οργανωτικά και ζητήματα του κλάδου με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε την σελίδα μας https://emtky.gr/ να ενημερωθείτε και να μας εκφράσετε την άποψη σας, την γνώμη σας και τις σκέψεις σας στο να γίνουμε καλύτεροι .

Έμεις ζητάμε την έμπρακτη στήριξη σας και συμμετοχή σας για την πλήρη ολοκλήρωση του πρωτοπόρου εγχειρήματος μας όπου και θα είναι καθοριστικό για την πορεία μας.
Κλείνοντας

‘Εχοντας την ευθύνη διαχείρισης και τον συντονισμό του νέου υπό σύσταση φορέα του κλάδου μας θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα εργασίας από όλη την Ελλάδα που μέχρι σήμερα έχει δουλέψει ακατάπαυστα για την ποιοτική ανάδειξη της όλης προσπάθειας.
Με σεβασμό και εκτίμηση

Υπεύθυνος συντονισμού

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου
+30 6971631556
moxianakis@emtky.gr
Κ.Υ.Χάρακα ΚΡΗΤΗ
Κλειδωμένο